Гери Малкоданска не иска да се връща на екран, колегите й вече изнемогват!

Гласувайте за статията

Гери Малкоданска не ще да се връща на работа, вее си байрака в Лондон!

Гери Малкоданска не бърза да се връща на работа. Колегите й Нора Шопова и Николай Василковски бачкат, без да си почиват като водещи на прогнозата на времето. А тяхната колежка е по бизнес дела в Лондон.

Гери Малкоданска

Гери Малкоданска не бърза да се връща на работа

Красивата синоптичка е в майчинство, след като роди сина си Лео в края на септември. Чаровната къдрокоска не спира да пуска снимки в социалната мрежа, на които изглежда в перфектна форма и цялата сияе.

Пътуването в столицата на Великобритания е свързано с домашен дизайн. Бизнесът тя е започнала след запознанството с бащата на сина си.

Бившото гадже на сина на Доган – Демир Доган разби семейство и роди от дизайнера Алекс Ковачев. Ковачев е един от най-кадърните дизайнери, като обзаведе студиото на Гала и на още куп родни звезди.

Заради чувствата си към чаровната синоптичка дизайнерът се развел със съпругата си Таня. Двамата имали дългогодишен брак и дъщеря на 13 години. Половинката му дълго време му била дясната ръка и много тежко понесла раздялата с неверния си съпруг.

Други са убедени, че синоптичката няма вина за разпада на семейството. Защото Таня първа сложила рога на благоверния си. Кое е истина или лъжа, само те си знаят, но с днешна дата Гери Малкоданска грее от щастие.

Симпатичната синоптичка твърди, че Алекс е любовта на живота й двамата се радват на малкия си син. Въпреки обещанията на Малкоданска, че ще се върне на работа и ще даде едно рамо на колегите си, това не се случва.

Остава само да изчакаме и да видим колко време още ще издържат на напъна Василковски и Шопова и няма ли скоро да нададат рев на ярост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар