Лора Караджова откри мъжа на живота си в лицето на Марсел Рохас!

Лора Караджова призна, че е по-влюбена от всякога. Певицата, която бе част от съквартирантите на Вип Брадър, отново е на крилете на любовта. [caption id="attachment_572471" align="aligncenter" width="300"]Лора Караджова Лора Караджова е в екстаз от любов[/caption] Певицата бързо забрави бащата на дъщеря си Валентин Славов. Въпреки че поддържа много добри отношения с учителя по сърф и малката им дъщеричка често е при него във Варна. „Колкото и банално да звучи, се оказа, че имаме несходство в характерите и не можем да живеем под един покрив. Не сме разделени заради изневяра или трети човек, а просто не се разбирахме“, обясни тя причината за раздялата им.

Но с днешна дата поп дивата вече е намерила голямата си любов. Причината за неземното й щастие е диджея Марсел Рохас. Той за първи път се афишира в Къщата, след като влезе при една от мисиите за посещение на близките на звездите. Двамата са заедно от началото на лятото и с днешна дата са неразделни.

„Познаваме се от дълго време. Изведнъж между нас пламна любов. По-влюбена съм от всякога“ – разкрива щерката на Данчо Караджов. Оказа се, че изпълнителката вече е запознала и дъщеря си Алиса с новото си гадже. „Бързо се сприятелиха. Дъщеря ми прие добре новия човек в живота ми“ – категорична е Караджова. В къщата на Големия брат певицата чувствала най-силно липсата на малката си дъщеричка. Тя върна лентата и призна следното: „Най-тежко ми беше, защото бях далеч от Алиса. Все пак имах уговорка с продуцентите да я виждам няколко пъти. Детето не прие чак толкова тежко раздялата с мен. Обясних на дъщеря си как стоят нещата и тя ме разбра като голям човек“ , разкри наследницата на вокалиста на група „Сигнал”. Лора Караджова разкри и най-големия си страх, който изпитала в една от най-известните къщи. „Беше ме страх от Кулагин. Той е енергиен вампир. Изпива всичко около теб. Като се махна от Къщата, всички бяхме щастливи“. Блондинката е категорична, че победата заслужено е присъдена на Наско Колев. Според нея рапъра от Варна бил едно много мило и възпитано момче. „Той е много възпитано момче. С него се познавам отпреди, както и със Стефан и Петко. Наско е невероятен – заслужаваше успеха във „Вип Брадър“ , убедена е Лора Караджова.