Скандал: Мария Илиева ли затри песните на Наско Колев в Youtube?! Преглеждания: 2373

Песните на Наско Колев отново изчезнаха мистериозно
0
5/5 - (1 vote)

Мария Илиева обвинена от феновете на Наско Колев, че е изтрила песните му в нета!

На Мария Илиева май не й е минало. Певицата продължава с грозните си изцепки и не спира да се заяжда с екс гаджето си Наско Колев. Говори се, че именно поп дивата е изтрила всичките песни на рапъра. Които само преди дни мистериозно изчезнаха от каналите за видеосподеляне в Интернет.

Наско Колев
Песните на Наско Колев отново изчезнаха мистериозно

Причината за поредната порция злоба остава загадка за широката аудитория. Вероятно причината е в личния й живот, който куца, шушукат злите езици. Въпреки че роди сина си Александър в началото на годината от доста по-младия богаташки син Георги Михайлов.

Той е зцаедно с родителите си в Белгия, има кариера на нереализирал се футболист. Те нямат бизнес за милиони, а преди да емигрират в Брюксел са обитавали обикновена панелка в квартал „Дружба”.

Певицата не спря да бъхти по участия по време на цялата си бременност, а след като роди бащата на детето я изостави, като не спираше да купонясва по нощните локали и да се занася по засукани златотърсачки.

Това е вероятната причина Мария Илиева отново да напомни за себе си на победителя от последния сезон на Вип Брадър.

Затова песните на шампиона от Големия брат изчезнаха за пореден път от YouTube. Чаровният варненец сподели това на страницата си в социалната мрежа. Той отправи линкове към парчетата си, като написа, че такива просто няма.

„Песните отново ги няма. Нещо се бяха разсеяли хората. Скривам песни на пожар, точка ком“, написа бъдещият лекар.

Не за първи път поп дивата се заяжда с Наско Колев. И да саботира кариерата му. Той обаче също й отвърна преди време, като се постара да я оплюе подобаващо:

„Г-жо Илиева, песните ми що изтри, що усуква ми врата и що ма лъга за пари? И пред Facing The Sun що така ма нареди? Тамън да се обидя, ама тъй да ме мързи“. Думите бяха израпирани в песента му „Аре тихо“, при което Насето демонстративно вдигна и средния си пръст за „Госпожата“.

Факт е, че хората симпатизират на Атанас Колев, а Мария Илиева се дразни от този факт.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.