Бареков: Лесно му е на Каракачанов с 3 милиарда джобни! Идва краят на свинята и идиота (виж тук)

Бареков: Лесно му е на Каракачанов с 3 милиарда джобни! Идва краят на свинята и идиота (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков не крие отвращението си към управляващите и в частност Патриотите!

Евродепутатът Николай Бареков пророкува края на настоящото правителство. Преди часове той заяви категорично, че съвсем скоро ще им се разкаже играта и на „свинята“, и на „идиота“. Ето и точните му думи:

Бареков

Бареков пророкува края на това правителство

„София се тресе от протести срещу безумията на властта. Но властта не се търкаля по паветата… Търкалят се като бъчви вицетата и ПатрЕотите пияни по министерствата. Скоро ще им се разкаже играта на свинята и на идиота.

Според ВМРО и ГЕРБ вдигането на застраховката ГО и поскъпването на горивата не било проблем за народа. Лесно му е на Джамбазки с 6600 евро заплата и на вицето Шиши Каракачанов с 3 милиарда джобни за ремонт на руски самолети и захранването на военната индустрия на САЩ за “нови”.

А техните наивни гласоподаватели ще плащат сметката? Ситият на гладния не вярва и обратното. Волен Сидеров, ако иска да оцелее, трябва да бяга незабавно от този неизбежен провал.

Време е ГЕРБ и ДПС да извадят тежката артилерия по телевизиите. Жоро Харизанов, проф. Мишо Константинов, Антон Тодоров, Вежди, Джамбазки, Георги Марков, Райчо, Първан и Тома Биков се раздадоха и поизчерпаха сили.

Време да се намесят класиците Яне Янев, проф. д-р Лъчезар Иванов и други pundits в защита на евроатлантическите ценности и светлото бъдеще на ПатрЕотите и правителството“, изригна Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар