Люси Иларионов: Дует „Ритон“ ми дължат 100 бона!

Гласувайте за статията
„Не помня нищо такова“ – категорична е Катя от „Ритон“

„Дует „Ритон“ ми дължат 100 хил. лв. Ако ги платят, ще дам по 10 хил. лв на Преслава, Джино, и Станимир Гъмов като свидетели“ – споделя пред „България днес“ Люси Иларионов. Режисьорът печели солидната сума по време на съвместното им участие във „ВИП Брадър“ през 2015 г. Облогът хваща изнервеният Здравко, за да защити своята половинка. Певецът твърди, че Катя не е нарекла Люси с италианско име, както режисьорът твърди.

Всичко започва, след като Катя от „Ритон“ обвинява Люси Иларионов, че е прибрал изчезналия кабел от бягащата пътека във фитнеса на „ВИП Брадър“.
„Театро гранде претрочели“ – това всъщност казва Катя на Люси тогава. Това се вижда на запис от камерите в Къщата, а за целта всички съквартиранти бяха събрани пред големия плазмен телевизор, за да видят истината. Така Здравко губи баса си и „Ритон“ се оказват длъжници с крупна сума на режисьора.

„Още тогава казах на съквартирантите Преслава, Джино и Станимир Гъмов, че ще им дам по 10 хил. лева като свидетели, ако Здравко си плати облога. Само че неговата дума не е мъжка явно и едва ли някога ще си плати“ – споделя пред „България днес“ Люси Иларионов, който в момента е в Лондон и снима поредния видеоклип.
„Не помня да е имало изобщо такъв бас. Не мога да коментирам нещо, което не си спомням“ – това пък сподели от своя страна Катя от „Ритон“ като реакция за изгубения облог.

Люси Иларионов с приятелката си Ани Хоанг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар