Люси Иларионов: „Ритон“ ми дължат много пари (Още скандални разкрития)

Люси Иларионов: „Ритон“ ми дължат много пари (Още скандални разкрития)
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов твърди, че ритонците му дължат крупна сума

В интервю по телефона пред репортерите на „България днес“, Люси Иларионов направи скандално разкритие за Катя и Здравко от „Ритон“. Той заяви, че двамата изпълнители му дължат крупна сума пари. Размерът на дълга им към него възлиза на 100 000 лв и е натрупан по време на участието им в „Биг брадър“.

Тогава Люси се обзаложил със Здравко. Предложението за облога идва от ритонеца. За да защити половинката си Катя, той предложил на режисьора сумата от 100 000 лв в случай, че загуби баса. Облогът е направен пред свидетели – Преслава, Гъмов и Джино. А по-късно запис от камерите в Къщата доказа правотата на режисьора.

Люси заяви, че Катя го е нарекла с италианско име след като го събудила. Тогава той я помолил да го остави да поспи още малко, тъй като не се чувства добре. Сцената се разиграва малко след като ритонката го обвини, че е откраднал кабел от съоръжение във фитнеса в Къщата.

Изразът, който тя използва в обръщението си към Люси е „театро гранде претрочели“.

Люси Иларионов е категоричен, че ако ритонците изплатят дълга си той ще даде по 10 000 лв на Преслава, Джино и Гъмов, тъй като са свидетели на облога.

Режисьорът се съмнява, че ще получи някога сумата, заявявайки че Здравко няма да постъпи мъжки, пише „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар