Кой всъщност е мъжът, когото Лора Караджова обяви за голямата си любов?

Кой всъщност е мъжът, когото Лора Караджова обяви за голямата си любов?
4 (80%) 2 votes

Тя остана изненадана от това, че се е престрашил да се покаже пред камерите

Приятелят на певицата Лора Караджова успя да предизвика огромен интерес, след като се показа пред широката общественост, влизайки при любимата си в къщата на ВИП Брадър в Нови хан.

Мъжът до Лора Караджова наистина е голям чаровник. Тя не се сдържа и сподели пред съквартирантите, че именно той е голямата й любов.
Тя сподели пред съквартирантите си и това, че е силно изненадана, че Марсел все пак се е престрашил да се покаже пред камерите.

Лора Караджова

Тя остана изненадана от това, че се е престрашил да се покаже пред камерите

Лора Караджова обясни пред съквартирантите си решението да пази връзката си с Марсел в тайна с това, че много се страхува някой да не помрачи щастието им.
Що се отнася до любимия й мъж, то за него се знае много малко.

Факт е, че Марсел също е с музикално образование, но въпреки това предпочита да застане зад диджейския пулт, вместо да се изявява като изпълнител.
Връзката на двамата започнала преди пет месеца.

Именно под влиянието на любимия си мъж и баща й – небезизвестният Данчо Караджов, Лора Караджова не пожелала да влезе в пререкание с останалите съквартиранти. На много от зрителите им направи впечатление, че въпреки множеството скандали в къщата, до края на участието си, тя не се скара с нито един от съквартирантите, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар