Горещи разкрития за наследника на Елена Йончева

Гласувайте за статията

На малчуганите се преподава изцяло на френски език

Запознати направиха горещи разкрития за сина на народния представител от червените редици – Елена Йончева.

Оказва се, че малкият Тео посещава скъпарска детска градина, в която изучава френски език. Елитното детско заведение се намира в тузарския квартал „Драгалевци“ в столицата.

Елена Йончева

На малчуганите се преподава изцяло на френски език

По всичко личи, че амбицията на Елена Йончева синът й да посещава елитна детска градина й излиза доста солено. Престижното образование, което Тео получава от малък струва по 560 евро месечно на народния представител. Само за сравнение ще посочим, че тази сума е колкото шест минимални пенсии.

Частното заведение е единствено по рода си, тъй като на малките се преподава изцяло на френски език.
Именно образованието е нещото, на което Елена Йончева държи много. Тя иска наследникът й да учи чужд език и да се развива интелектуално още от ранна детска възраст.

Обучението на Тео се води от дипломирана преподавателка от Франция. Тя преподава знанията си на група от 8 до 10 деца. Освен това в елитната детска градина за малчуганите се грижат повече от подобаващо и ги хранят само с избрани био храни.

Въпреки огромната заетост на Елена Йончева в Народното събрание, именно на нейните плещи са паднали и грижите за невръстния й син. Съпругът й Пламен Тодоров, който е архитект бил затрупан с работа и рядко я отменял в родителските задължения, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар