Цецо Андреев скандализира съквартирантите

Думите на Никита останаха като глас в пустиня
0

Думите на Никита останаха като глас в пустиня

По всичко личи, че колегата на Валентин Кулагин – Цецо Андреев, няма да отстъпи по скандалите, които заформя в къщата на Big Brother: Most Wanted.

Татуираната брюнетка Никита Джонсън, бе първата, която налетя на Цецо Андреев заради това, че пуши цигари в дневната.

Цецо Андреев
Думите на Никита останаха като глас в пустиня

„Не разбираш ли, че когато 10 души запалят по една цигара, не се диша, не става така, разбираш ли? Аз съм ги отказала цигарите… Ако искаш да пушиш, излез и пуши навън. Пречи ми цигареният дим, тук е задимено. Не искам да съм пасивен пушач. Ако искаш да пушиш, ще излезеш навън“, изригна Никита Джонсън, която бе победител в един от предишните сезони на „Биг Брадър“.

За Цецо Андреев обаче думите на Никита Джонсън останаха като глас в пустиня и той изобщо не се трогна. Той не се спря и пред това, че Никита оправда нощното си хъркане с цигарения дим, който е принудена да поглъща като пасивен пушач в къщата.

„Хъркам, защото ми е запушен носът от цигарите, бе, хора…“, обясни Джонсън. Цецо Андреев обаче остана непоклатим, сякаш не се говори на него.

Бившият футболист Стойко Сакалиев пък зае неутрална позиция и заяви: „За мен няма проблем, да пушат колкото си искат, само да не е в спалнята“, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.