Мнозина не можаха да повярват какво направи личната асистентка на Меган Маркъл

Гласувайте за статията

За момента не е ясна причината за това решение на Мелиса

Това, което направи личната асистентка на херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, остави всички без думи.

По всяка вероятност да работиш за херцогинята на Съсекс, е една от най-бляскавите и добре платени длъжности, отбелязва на страниците си „The Daily Mail“.

Именно това е една от причините, поради които това, което направи асистентката на Меган Маркъл, изненада всички. Очевидно херцогинята на Съсекс среща сериозни затруднения да задържи на работа ключови членове на домакинството си.

Личната й асистентка напуснала работа само половин година след като американската актриса сключи брак с принц Хари. Източник от двореца Кенсингтън издава, че за всички това е истински шок.

Личната асистентка на херцогинята, която била наричана само с първото й има – Мелиса, изигра огромна роля в организацията на кралската сватба. Приближени до Меган Маркъл издават, че въпреки младостта си, Мелиса е изключителен професионалист и на практика е била просто незаменима през последната половин година.

На този етап източници от двореца Кенсингтън категорично отказват да коментират причината за напускането на младата жена, пише actualno.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар