Лора Крумова се сблъска с тежък проблем

Лора Крумова се сблъска с тежък проблем
1 (20%) 1 vote

Тв водещата изглежда е изгубила битката с килограмите

Тв водещата от ефира на Нова тв – Лора Крумова, която понастоящем е в майчинство се сблъска с тежък проблем.

От близкото обкръжение на Лора Крумова издават, че след като родила втората си рожба, тв водещата среща сериозни проблеми със загубата на тегло. Коремът й все още е издут като на бременна.

Лора Крумова

Тв водещата изглежда е изгубила битката с килограмите

Тези дни Лора Крумова бе забелязана да ползва последните топли есенни дни, за да изведе малката Мина на чист въздух. Тв звездата се разхождала с дъщеря си около НДК. До нея били забелязани и още две дами, едната от които била Валя Гиздарска – мастита шефка на дирекция „Актуални предавания“ в Би Ти Ви. Тя е нейна близка приятелка от години, отбелязва „Уикенд“.

Компанията избрала да се срещне в едно от заведенията в близост до НДК. Когато всички се настанили удобно на масата в бистрото, Лора Крумова извадила дъщеря си от количката и я представила на останалите. След като й се порадвали за известно време, малката Мина отново била настанена в количката си.

Бебето тутакси заспало, а Лора Крумова и останалите две дами започнали да обсъждат надълго и нашироко вай-актуалните медийни клюки.
По време на раздумката Лора заложила само на плодова салата, която прокарала с голямо количество минерална вода. По всяка вероятност именно заради излишните килограми тв водещата избягва да поръчва питателни ястия, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар