Ники Кънчев направи разтърсваща лична изповед

Гласувайте за статията

Думите на тв водещия ще ви просълзят

Водещият на Биг Брадър – Ники Кънчев направи разтърсваща лична изповед.

Всеизвестен е фактът, че той е от хората, които рядко говорят за личните си драми. Този път обаче Ники Кънчев направи изключение и проговори за ада, през който премина преди десет години.

Ники Кънчев

Думите на тв водещия ще ви просълзят

Повод за болезненото му откровение стана фактът, че дъщеричката му става на 10 години. Припомняме, че преди десет години Ники Кънчев и половинката му Даниела преживяха истински кошмар. Тогава се родиха близначките им Криста и Мари-София.

Малко след раждането им обаче малката Криста изгуби битката за живота си. Тя бе изключително слаба и не успя да се адаптира успешно. В този ред на мисли Ники Кънчев посочва, че е станал родител на доста осъзната възраст.

Споделя, че за съжаление или за радост когато се е случил този кошмар, той е участвал в риалитито „Денсинг старс“. Ники Кънчев споделя, че когато двете му дъщерички били в кувьоз, той трябвало да танцува и допълва, че често пъти известните личности плащат доста висока цена.

Наред с болезненото си откровение, Ники Кънчев не пропусна да благодари и на колежката си Гала. Тя е била от малцината, които са му оказали подкрепа в този толкова труден за семейството момент, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар