След 18 години: Тони Стораро се сети да иска прошка от съпругата си за изневерите?!

След 18 години: Тони Стораро се сети да иска прошка от съпругата си за изневерите?!
5 (100%) 1 vote

Тони Стораро се сети да моли жена си за прошка за рогата, с които я е окичил през годините?!

Тони Стораро е решил да се извини за изневерите на съпругата си Валя. Човекът глас се жени за нея когато е едва на 18 години. От брака си с нея певеца има двама сина. И вече е дядо на момчето на сина си Фики Стораро, което носи неговото име.

Тони Стораро

Тони Стораро иска прошка от съпругата си

Въпреки всичките проблеми в семейния им живот съпругата му остава неотлъчно до него и не го напуска. През последната година Тони Стораро се хвали, че има стабилно семейство. И то се дължи изцяло на съпругата му, която не спира да се грижи за всички.

„Вече е крайно време да я възпея в песен”, кани се Тони. Поп фолк динозавърът вече е започнал да пише текст на жена си, но не издава какво ще се пее в баладата му.

„Искам да й се извиня, да й благодаря, да й кажа колко много я обичам”, споделя бащата на Фики.

Името на фолкаджията винаги е било свързвано с имената на неговите колежки. Забърквали са Тони Стораро в любовни афери с колежките му Преслава, Галена, Софи Маринова. Дори се заговори преди време, че ромската перла направила аборт от него.

Тони Стораро категорично отрича да е имал вземане-даване с колежките си. Но е убеден, че е нормално да се говорят подобни неща за известни личности като него.

Певецът обаче е безкрайно благодарен на жена си, че през годините никога не му е вдигала скандали за подобни слухове. Но само тя си знаела как е преживяла всичките клюки, които се изговорили по адрес на съпруга й.

Затова той иска да й се отблагодари с песен. Като се готви да композира и мелодията на песента за съпругата си, а парчето да бъде готово като подарък за Коледа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар