Влюбеният Папи Ханс: Разбит съм, сърцето ми е на „кайма“! (виж тук)

Гласувайте за статията

Папи Ханс място не може да си намери заради тайнствената португалка!

Папи Ханс е направо размазан психически. Ексцентричният писател призна с болка, че душата му в момента е на „кайма”. Сребърният медалист от Биг Брадър бил с разбито сърце и страда много от невъзможната си любов.

Папи Ханс

Папи Ханс вехне от любов по мистериозната португалка

Той бил за кратко с тайнствена португалка, която била у нас по програмата „Еразъм”. Двамата завъртели шеметна любов, но се разделили. За тази голяма любов той призна още в Къщата пред останалите съквартиранти.

Но в последното си интервю Папи Ханс заяви, че не е готов да напусне родината, за да отпраши в чужбина, при гаджето си. Дори и да заминел при нея, той щял да я намрази за това, че е напуснал България. А и тя също не искала да остави всичко, за да бъде тук с него.

От друга страна Папи е категоричен, че не би се събрал със старото си гадже Дара. Въпреки че двамата са засичани заедно да обикалят по купони. Младата певица от Варна доверявала, че Коцето е нейната голяма любов и тя още вехнела по него.

Както е известно, чувствата им пламнаха при участието им в кулинарното шоу „Черешката на тортата”. Оттогава двамата са неразделни, а Дара признавала, че Кокича е нейната голяма любов.

Затова феновете им останаха изненадани, че само месец преди влизането на писателя рекламист във Вип Брадър двойката да се раздели.

Но броени дни след финала на шоуто изпълнителя на „Кекс” и Дара се появиха отново заедно, под ръка на купони и светски събития. Двамата си пускат общи снимки, а Папи Ханс признава в прав текст, че Дара за него е страхотна жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар