Мегз търси човек за офис работа в Пловдив! (виж обявата)

Гласувайте за статията

Мегз търси да наеме човек за работа в офис в Пловдив!

Миглена Каканашева – Мегз продължава да набира кадри за работа. Преди време тя търсеше да назначи шивачки за цеха си в Раковски. А днес се е заела да издири кадърен служител за работа в офис. Заплатата му ще стартира от 800 лева. Ето я и самата обява на дизайнерката:

Мегз

Мегз продължава да набира хора за работа

„ТЪРСЯ ЧОВЕК ЗА ОФИС РАБОТА – застраховки транспорт – гр. Пловдив.
Здравейте, досега винаги съм ви споделяла работни позиции само за работата ни свързана с МЕГЗ. Занапред понякога ще споделям и позиции от транспортния ни бизнес.

Търся човек за
*Следене на застраховки
– гражданска
– каско
– ЧМР

* Следене на годишни технически прегледи
*Завеждане на щети
*Следене на транспортни документи

-локация Пловдив
– задължително:

* компютърна грамотност
* шофьорска книжка

Стартово заплащане – 800лв

За повече информация и кандидатстване за позицията, моля изпратете CV на miglenakakanasheva@gmail.com“, съобщи в мрежата Мегз.

Подобно на миналия път, мнозина от потребителите в мрежата се разбунтуваха срещу ниската заплата, която Каканашева предлага. Тя обаче е убедена, че 800 лева са едно съвсем нормално месечно възнаграждение за живеещите извън столицата. И дори твърди, че рядко биха се намерили по-добри предложения.

Макар да я обвиняват в скъперничество и обирджийство, Коко Шанел от Раковски е категорична, че няма да мръдне и на йота от сегашната сума. А дали занапред тя ще расте, това можем само да гадаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар