Какво се случва между Любо Нейков и Евтим Милошев?

Гласувайте за статията

Двамата си разменят прегръдки и целувки насред столичен булевард

Мнозина очевидци не можаха да повярват на очите си. Те останаха без думи от това, което се случи насред пътя между продуцентите Любо Нейков и Евтим Милошев, които са и съдружници.

Очевидците, пред чиито очи се е разиграла сцената разкриват, че Любо Нейков и Евтим Милошев си разменили братски целувки насред столичен булевард. Те твърдят, че бизнес срещата между двамата е приключила с продължителни прегръдки и целувки на пъпа на София.

Любо Нейков

Двамата си разменят прегръдки и целувки насред столичен булевард

Напоследък на двамата съдружници им е доста напечено покрай свалянето на „Комиците“ от екран. Преди броени дни стана ясно, че заради твърде ниската гледаемост култовото шоу със скечовете на Ненчо Илчев, Кръстьо Лафазанов, Христо Гърбов и Руслан Мъйнов отпада от програмната схема на Би Ти Ви.

За щастие обаче талантливите актьори няма да останат без ангажименти. Това се дължи на факта, че Евтим Милошев и Любо Нейков мъдрят нов формат на шоуто, но в театрален вариант, с който да обикалят из страната. Според неофициално потвърдена информация именно това е бил поводът за срещата на двамата продуценти и партньорите им.

Запознати издават, че преди броени дни продуцентското дуо отново е провело бизнес среща. Това станало ясно от факта, че Евтим Милошев, който стои зад мащабния проект „Откраднат живот“ носел в ръката си работния таблет, с който не се разделя, когато му предстои делово рандеву, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар