Венета Райкова бясна: Никога не давам втори шанс на мъж, който си е позволил да ме загуби! (виж тук)

Венета Райкова бясна: Никога не давам втори шанс на мъж, който си е позволил да ме загуби! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова е възмутена от клюките за тайнствения бивш мъж в живота й!

Водещата на „Папараци“ и автор на бестселъри Венета Райкова изригна бясна в мрежата. От няколко дни името й се спряга с това на мистериозен мъж от миналото й, в когото тя била безнадеждно влюбена. Не им се получило, но Вени още въздишала по него. Ето какво заяви тя:

Венета Райкова

Венета Райкова се разлюти на медиите

„Тайнствен мъж ме съживил??? Сериозно??? Така като ме гледате как съм разцъфнала да приличам на умиране??? И честно казано не ме интересува никакъв мъж от 2002г!

Имам си и принцип – ще се възползвам сега да го кажа на някой: Никога не давам втори шанс на мъж, който си е позволил лукса да ме загуби – и в любовта, и в работата!“, избухна ядосана Венета Райкова в мрежата.

Не е лъжа обаче, че самата тя преди време лично разказа за въпросния гостодин, а думите й никак не даваха вид на обикновено приятелство:

„Връщам се към 2002 година, когато се запознах с едно момче и се влюбихме. След няколко дни той ми предложи брак. Чувствата ни бяха много силни.

Сетих за него и за голямото ни его, което прецака всичко. Поздрави за теб – Ст. И. – където и да си сега, макар че не сме се виждали от години“, разказа навремето Венета. След издаването на последния й роман пък написа следното:

„Наясно съм, че никога повече няма да се видим, но самата мисъл за него ме вкарва в състояние на пълна концентрация. И ми помага да пиша с цялата емоция, на която съм способна, с цялата си душа и сърце.

Мисля, че читателите ми го усещат и затова книгите ми са толкова вълнуващи“ – цитираме самата Венета Райкова, така че едва ли има правото да се сърди…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар