Истина ли е тази гореща новина за Мария Игнатова?

Мнозина смятат, че именно това е причината за внезапното й изчезване от екрана
0

Мнозина смятат, че именно това е причината за внезапното й изчезване от екрана

В последно време се носи доста гореща мълва по адрес на водещата на „Господари на ефира“ – Мария Игнатова.

Мнозина си зададоха въпроса дали мълвата е истина или е поредната измислица по неин адрес. Според мнозина изненадващото сваляне на Мария Игнатова от екран само затвърждава слуховете за бременността й.

Мария Игнатова
Мнозина смятат, че именно това е причината за внезапното й изчезване от екрана

Припомняме, че блондинката бе заменена внезапно от Васил Василев-Зуека. Зрителите са наясно, че в дългогодишната история на шоуто до момента никога не е имало такива рокади, освен в случаите, в които водещите са имали основателни лични причини да отсъстват по ден-два.

Що се отнася до Мария Игнатова, мълвата носи, че тя ще изкара поне година в почивка от екрана. До момента тя не е посочила причина за решението си да се оттегли точно сега. Половинката на Димитър Рачков все още няма видими признаци на бременност. Не е изключено да е решила да се скрие, за да запази възможно най-дълго време тайната.

Всеизвестен е фактът, че Мария Игнатова и Димитър Рачков не обичат да говорят за отношенията си. Те не благоволиха да съобщят дори и за едногодишната им раздяла. Що се отнася до повторното им събиране, то стана ясно от изтекли снимки от лятната им почивка във вилата на Халваджиян в Тоскана, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.