Маги Халваджиян изуми всички

Гласувайте за статията

Въпреки това добрите дела заслужават да станат публично достояние

Маститият продуцент Маги Халваджиян успя да изуми всички с това, което прави.

Тези дни стана ясно, че като много други популярни личности и Маги Халваджиян е завел не едно и две дела за клевета. Преобладаващата част от заведените от него дела са с благоприятен изход.

Маги Халваджиян

Въпреки това добрите дела заслужават да станат публично достояние

Вероятно ви е интересно да научите какво прави Маги Халваджиян с парите, които печели от тези дела. Ето тук идва моментът на изненадата – за разлика от голяма част от известните личности, които завеждат дела, продуцентът дарява парите до последната стотинка. Всички те отиват за лечение на болни деца.

Оказва се, че той е успял да изкове железен принцип във времето за това как да помогне на нуждаещите се. Отново за разлика от мнозина той го прави, без да иска да попада под светлините на прожекторите.

Въпреки това добрите дела заслужават да станат публично достояние. От обкръжението на Маги Халваджиян издават, че до този момент продуцентът е дарил десетки хиляди левове за лечение на болни дечица. Последните спечелени пари от делото, което заведе срещу Волен Сидеров за клевета през февруари миналата година, също са дарени. Цялата сума е дарена на дете в нужда.

Тогава той благодари на адвоката си и екипа му за това, че са спечелили делото, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар