Владо Береану взриви: Краят на това правителство дойде! Борисов ще подаде оставка (още подробности)

Гласувайте за статията

Владо Береану е убеден, че това правителство е към края си!

Журналистът Владо Береану взриви мрежата с уверението, че е дошъл краят на това правителство. И че премиерът Бойко Борисов скоро ще подаде оставката си. Предаваме думите му отпреди часове, без редакторска намеса:

Владо Береану

Владо Береану убеден, че Бойко Борисов подава оставка

„ГЕРБ без да искат въведоха един много точен термин – „усещане за корупция“. Те имаха предвид едно неоправдано чувство на хората, че ги крадат. Действителността е, че българите масово, вече, имат „усещане за корупция“.

Те знаят, че ги крадат. Те не знаят конкретните схеми за присвояване, понеже медиите рядко ги представят. Схемите са елементарни и са основа на така наречените структури на ГЕРБ.

Новата мантра на управляващите и услужливите им анализатори е, че ГЕРБ няма полезна алтернатива. Това не е така. Самото премахване на ГЕРБ и корумпираните им съюзници от властта е изключително положително.

Веднага следва разпадането на корупционните структури, което е очевидно полезно. Протестиращите все още негодуват срещу определени цени и нови данъци, но „усещането за корупция“ става все по-водещо.

Много скоро хората ще разберат, че освен управляващите трябва да се премахнат Главният прокурор и слугинската КПКОНПИ. Те вече ясно осъзнават необходимостта от реформа в Държавното обвинение.

А това е реално осъществимо при достатъчен обществен натиск, независимо каква алтернатива ще дойде на власт“, категоричен е Владо Береану. Малко преди това той заяви следното:

„Краят на това правителство дойде. Борисов е страхлив и ще подаде оставка. Това вече сме го гледали – два пъти. Надеждата е, че тези, които дойдат ще са стреснати и ще крадат малко по-умерено. Даже само това ще доведе до чувствителна разлика“, твърди Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар