Биляна Гавазова във война с Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Журналистката често е в конфронтация с колегите си

Напористата журналистка Биляна Гавазова обяви война на екипа на Би Ти Ви.

Тя отново се е заявила като абсолютна кариеристка и човек с болни амбиции, изпълнявайки плана си да се обгради само с доверени хора в медията. Така чрез ходатайство Биляна Гавазова успяла да уреди и сестра си Елмира в телевизията, в която тя работи от години.

Биляна Гавазова

Журналистката често е в конфронтация с колегите си

Каката на Биляна Гавазова не тича в лентата на журналистите, така че не очаквайте да я видите на екран. Тя се занимава с професионална фотография. Отскоро тя е фотограф на някои от предаванията на Би Ти Ви. От кухнята на медията издават, че напоследък се изявявала като снимала гостите и водещите на „Търси се“.

Освен това каката на Биляна Гавазова заработвала и на частно, провеждайки фотосесии на деца, семейства, сватбени тържества и други празнични поводи. Откакто Елмира влязла в голямото семейство на телевизията, Биляна Гавазова била много по-спокойна. Тя е доволна от себе си за това, че най-после има на кого са разчита.

За никого не е тайна, че трудният й характер не се нрави на колегите й и Гавазова е в конфронтация с повечето от колегите си.
Рубриката, която води след завръщането й от майчинства „Чети етикета“ никак не я удовлетворявала. Тя й се струвала твърде млака като ефирно време, а и амбициозната журналистка винаги е вярвала, че заслужава да е титуляр в сутрешния блок, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Биляна Гавазова във война с Би Ти Ви”

  1. Eлена

    Ное. 12. 2018

    Ами труден характер,просто си е МИЛЛЕТ!

Добавете коментар