Димитър Рачков страда от комплекси (Вижте за какво похарчи цяло състояние)

0

Димитър Рачков е изключително суетен

Димитър Рачков е изключително суетен. За това негово качество знаят малцина, тъй като той не е от хората, които парадират със суетата си. Преди време, когато участва в Капките, се наложи да обръсне главата си. След това той трудно възстановил косата си. Комикът си дал сметка, че възрастта вече си казва думата и много скоро той ще се превърне в плешивец.

За да избегне всичко това, известният тв водещ решил да вземе мерки, докато е време. Още тогава той проучил въпроса с присаждането на коса и решил да се възползва от постиженията на съвременната естетична медицина.

За извършване на манипулацията той избрал престижна клиника зад граница, тъй като не желаел да се разчува, че се е подложил на подобна процедура. А у нас няма шанс да не го разпознаят. За процедурата комикът броил сумата от 30 000 лв. Но в крайна сметка останал много доволен.

Дори хора от обкръжението му не са забелязали, че той си е присадил коса, тъй като резултатът е впечатляващ, пише „България днес“.

Пет години по-късно бившата съпруга на Рачков – Христина Апостолова убеди настоящия си съпруг Евтим Милошев да си присади коса. И двамата й мъже да с присадени перчеми, шушукат клюкари.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.