Лора Крумова губи битката с килограмите (Вижте я след раждането)

Гласувайте за статията

Лора Крумова на разходка с бебето, журналистката не може да се отърве от напълняването след бременността

Лора Крумова бе засечена от папараци да се разхожда с двумесечната си дъщеричка. Журналистката бе в компанията на колежката си от бТВ Валя Гиздарска и още една непозната жена.

Женската компания, радвайки на топлото време посети едно от заведенията, което се намира на открито в Двореца на културата. Те се настаниха на една от масите в бистрото. След, което Крумова извади Мина от бебешката количка и я запозна с дамите.

Лора Крумова след раждането
Снимка: ХотАрена

Те й се порадваха, след което майка й я върна обратно в кошчето, а мъничето послушно се унесе в сън.

Трите жени се унесоха в оживен разговор явно обсъждайки последните светски клюки. Гиздарска и другата госпожа докато си хортуваха с Лора похапнаха обилно. Крумова обаче се задоволи само с една салата от плодове. Която бавно изяде прекарвайки я с бутилка минерална вода.

Журналистката, която роди преди два месеца второто си дете изобщо не е отслабнала. Тя се въздържа от по-калорична храна заради килограмите си. Кантарът заковавал 90 кила. Нито грам по-малко.  А стомахът на водещата изобщо не спадал и тя все още изглежда като бременна.

След края на срещата Валя Гиздарска заедно с Лора пренесоха бебешката количка по стълбите до НДК. Крумова пое към паркинга където бе паркира субаруто си. И докато настаняваше бебето в колата тя проведе телефонен разговор най-вероятно с мъжа си Сотир. Като притискаше смартфона към бузата си защото ръцете й бяха заети с Мина и с количката й, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар