Каква е причината за свалянето на Мария Игнатова от ефир?

0

Свалянето на Мария Игнатова от ефира на Господарите стана причина за поредната гореща клюка

Неочакваното сваляна на Мария Игнатова от ефира на Господарите е прецедент в историята на формата. Малко след старта на сезона, блондинката изчезна мистериозно. На нейното място в ефир се появи Зуека. Нито продуцентите, нито Мария Игнатова коментират тази стъпка.

От кухнята на предаването разкриват, че водещата ще отсъства точно година. Вероятната причина за нейния дълг отпуск е майчинство. Нищо чудно Мария Игнатова да е решила да се скрие от всички, за да запази събитието в тайна възможно по-дълго. Двамата с Димитър Рачков не обичат да говорят за личния си живот и упорито пазят в тайна всяко събитие, свързано с него.

Дори след решението си раздяла преди години, двамата дълго криха това. Според приближени до тях, след като решиха да дадат втори шанс на връзката си, двамата взели решението да поправят грешките от минало.

Мария Игнатова приемала тежко факта, че любимият й бяга от отговорностите на брака. Поради тази причина малко след като се събраха, Рачков й предложил брак. Дали е имало сватба, можем само да гадаем. Но е факт, че Мария не сваля красивия си годежен пръстен.

Вероятно след събирането си, двамата влюбени са решили да скрепят връзката си с общ наследник, пише „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.