Биляна Гавазова във война с колегите си

Биляна Гавазова във война с колегите си
5 (100%) 1 vote

Амбициозната Биляна Гавазова иска да е заобиколена само от доверени хора

Биляна Гавазова е във война с колегите си от бТВ. Амбициозната журналистка дразни всички с претенциите си. Откакто уреди и сестра си на работа в бТВ, колегите й още повече я недолюбват.

Елмира е по-голямата сестра на Биляна. Благодарение на Гавазова тя вече също е част от семейството на частната медия. Елмира е част от екипа на „Търси се“, където се изявява като фотограф на гостите.

От няколко години сестрата на Биляна Гавазова се занимава с тази дейност. Към настоящия момент тя работи не само за бТВ. Елмира заснема професионални фотосесии. Отзовава се и на показни за заснемане на сватби и кръщенета. Тя също като по-малката си сестра е недолюбва в бТВ. Всички знаят, че Елмира се ползва с протекции заради Гавазова и странят от нея, пише „Ретро“. И двете сестри са изключително претенциозни.

Двете сестри доскоро били в обтегнати отношения. Но след като Елмира решила да последва примера на Биляна и да потърси късмета си в столицата, двете затоплили отношенията си. Причина за това станаха и неприятните събития, които двете сестри преживяха по едно и също време в миналото – раздяла с любимите мъже.

За разлика от Биляна Гавазова, Елмира е семейна, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар