Пореден обрат във връзката на Григор Димитров и Никол Шерцингер

Пореден обрат във връзката на Григор Димитров и Никол Шерцингер
5 (100%) 1 vote

Последната клюка около Григор Димитров и Никол Шерцингер гласи, че двамата са се разделили

Преди дни медиите гръмнаха с вестта, че Никол Шерцингер и Григор Димитров вече не са двойка. Според светската клюка двамата са прекъснали всякакви взаимоотношения от месец. Предложението за раздяла дошло от страна на Григор Димитров.

Гришо предложил на Никол да останат приятели. В началото тя се разсърдила. Но след като размислила, преценила че така е по-добре и няма смисъл връзката им от разстояние да продължава. Вестта беше потвърдена и от хора от кръга на тенисиста. Но още тогава те уточниха, че това може да се окаже просто поредната временна раздяла между двамата влюбени и те отново да се съберат. В действителност точно това се случи отново. Гришо и Никол пак са заедно.

Това стана ясно от тяхна обща снимка, която красавицата публикува в социалната мрежа. Никол сподели с феновете си, че вечеря с много специални за нея хора. Двойката дори се подготвя за сватба. Но не за собствената си венчавка, а за сватбеното тържество на техни близки приятели. Събитието ще се състои този уикенд и тенисистът ще бъде заедно с любимата си, пише БЛИЦ.

Очевидно любовта между тях е все така силна и двамата не могат един без друг, въпреки разстоянието което ги дели.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар