Мира Добрева: Смятам, че стъпих накриво (Още признания)

Гласувайте за статията

Мира Добрева призна своя голяма грешка

Мира Добрева призна своя голяма грешка. Докато бяха  в къщата на риалити формата „ВИП Брадър“ отношенията между журналистката и Ваня Костова никак не бяха добри.  В специално интервю Мира сподели каква е била най-голямата й грешка в шоуто.

Загрижеността на Ваня Костова към Добрева успя да я изкара извън нерви. „Няма да забравя един мил жест – даде ми някаква отвара, за да не се разболея. Но след това следеше всеки ден дали я пия! Една загриженост, която, събрана на 200 кв.м., в които живеят 17 различни характери, натрупва напрежение, което в един момент започва да тежи“, споделя Мира, пише life.dir.bg.

„Можех да подмина и това, да изтърпя, но исках да покажа едно друго лице – мое и едно друго лице, на Ваня. Това можеше да стане само чрез реакция от моя страна. Биг Брадър ме вкара в мисия. Трябваше да интервюирам Ваня, защото тя беше едно от „децата“ на другото семейство.

Опитах се все пак да направя разговора по-мек начин, но Биг Брадър ме повика в изповедалнята и ми каза, че това не е предаването „Отблизо с Мира“, където аз интервюирам моите събеседници по-мек начин. Трябва да се държа по начин, който Биг Брадър очаква – по-сурово… Имам изключителен респект към формата и към продуцентите, но наистина – по един или друг начин бях провокирана да направя интервюто точно по този начин“, споделя Добрева.

„Не се оправдавам, защото най-много мразя хората, които, като са стъпили накриво, а аз смятам, че стъпих накриво, после да се оправдават и да си търсят извинения. Смятам, че въпреки мисията, можех да го направя по-елегантно. Можех да го направя по-премерено и можех да не изпускам репликата, която беше много груба: „Може да си Ваня Костова, но не си Лили Иванова“.

Мира Добрева разкри най-голямата си грешка във "ВИП Брадър" сн. Фейсбук

Мира Добрева разкри най-голямата си грешка във „ВИП Брадър“ сн. Фейсбук

Въпреки решението ми да не съм толкова равна и праволинейна, това беше грубо, признавам. Тази реплика съсипа Ваня и тя прие ролята на жертва, която понякога е много удобна“, споделя още Мира.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар