Сара Фъргюсън проговори за развода: Не се разделих с Андрю, а с фамилията на Андрю (Още разкрития)

Гласувайте за статията

„Ние имаме най-щастливия развод“, твърди Сара Фъргюсън

Въпреки че с принц Андрю се разведоха преди повече от 22 години, днес Сара Фъргюсън и принц Андрю живеят в „Роял Лодж“ като истинско семейство. Британският принц и бившата му съпруга може и да не са вече женени според закона на британската общност, но си остават съпрузи и то по-близки от всякога в очите на всички останали.

В най-откровеното си интервю Сара Фъргюсън говори за проблемите с теглото, развода и отношенията си с „Фирмата“. „Разберете. Ние с Андрю не се разведохме един от друг. Ние се разделихме един за друг“, казва тя. Херцогинята е категорична, че двамата не искат да минат втори път през цялата суматоха около брака и се чувстват повече от щастливи така. „Нашите отношения са изключителни. Имаме възможност да бъдем с децата си, да ги отгледаме и възпитаваме заедно, което е най-прекрасното нещо за мен“, добавя тя.

Сара споделя, че редовно пие чай с кралицата в Бъкингам, лятото й гостува в Балморал и дори придружава съпруга си на някои обществени инициативи. „Не се разведох с него. Разведох се с фамилията му. Просто, всичкото това внимание и целият този натиск ни дойдоха в повече, споделя съпругата на принца.

Двойката поддържа прекрасни семейни отношения, а Сара признава, че това я прави изключително щастлива. „Обичам го и той ме обича. За нас не е проблем, че децата прекарват Коледа при кралицата, при положение, че се налага да ги споделя с нея един или два пъти в годината. Най-прекрасното за нас е, че вечерта след сватбата Джак и Йожени пожелаха да останат в имението. И на сутринта всички се събрахме в кухнята като едно истинско семейство. И закусихме заедно“, споделя възторга си Фърги.

Сара Фъргюсън проговори за развода с принц Андрю сн. You  Tube

Сара Фъргюсън проговори за развода с принц Андрю сн. You Tube

На въпрос дали е скарана с принц Филип и кралицата, Сара отговаря лаконично „Уважавам изключително много и двамата. Имаме чудесни отношения и от няколко години сме много близки“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар