Михаела Филева прецака Любо Киров в „Гласът на България“

Гласувайте за статията
Графа уреди любивката си Михаела Филева за жури в шоуто „Гласът на България“

Михаела Филева прецака колегата си Любо Киров, подливайки му вода за треньорското място в „Гласът на България“ – пише в. „Уикенд“. Бившият вокал на група „Те“ още от лятото се бил уговорил да влезе в журито на мястото на Поли Генова. Владимир Ампов-Графа обаче в последния момент успял да вреди за мястото любимото си протеже Михаела, за да вземе процент от хонорара й като неин продуцента – коментира изданието.

Отлично запознати източници издават, че Любо Киров е бил като попарен, когато му съобщили, че няма да е треньор в риалитито. Той считал мястото за гарантирано, тъй като му го били обещали още от пролетта. Певецът участва в заключителните концерти в предишния сезон на шоуто и се говори, че дори е ходил на предварителните кастинги и за новия сезон, за да се запознае с кандидатите. На парти на Би Ти Ви през септември, на което бе поканен да пее той почти издаде, че има уговорка с продуцентите.

„Чакаме ви на кастингите на „Гласът на България“ – каза Любо Киров от сцената. Оказа се обаче, че имал само устна договорка с продуцентите, която никога не е била подкрепена с писмен документ.

Михаела Филева се уреди за жури в шоуто

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар