Росен Петров с нов нос за 60 бона

Гласувайте за статията
Присадиха хрущял на Росен Петров в елитна френска клиника

Бившият депутат и тв водещ Росен Петров е с драстично подобрена външност – пише в. „Уикенд“. Носът на някогашната дясна ръка на Слави Трифонов се нуждае от още корекции, за да изглежда както преди, но поне не стряска със зловещия си вид – отбелязва изданието.

Росен Петров се е подложил на операция в световноизвестната клиника на д-р Алфан в Париж, която е сред водещите във възстановителната хирургия. Интервенциите в тази болница въобще не са по джоба на обикновените простосмъртни. Според запознати за присаждането на хрущял Петров се е изръсил с около 30 хил. евро.

Преди 5 години, когато водеше „Нека говорят“ по Би Ти Ви, Росен Петров пострада при пиянски бой. Макар че самият той тренира бокс, изненадващо кроше в носа се оказало фатално. При удара носът се счупил и една костица попаднала в носоглътката му. Тя причинила ужасяваща гнойна инфекция и болки. Забавеният говор и фъфлене не останаха скрити за зрителите. Зложелатели побързаха да разпространят слуха, че Росен води предаването подпийнал. Всъщност тогава обезболяващите, които пиел, правели говора, както и реакциите му твърде забавени, а самият той изглеждаше подпухнал, задържайки много течност. Оттогава в продължение на години носът му изглеждаше доста по-къс, сплескан и сякаш счупен на две.

Росен Петров се оперира във френска клиника

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар