Димитър Рачков с присаден перчем за 30 бона (Вижте как се подмлади)

0

Димитър Рачков с чисто нова коса, комикът се подложил на разкрасителна процедура

Димитър Рачков лъсна с присаден перчерм за 30 бона. Актьорът си имплантирал коса. Макар да не искал никой да узнае за естетическата процедура суетният комик изглежда неузнаваем и подмладен. И то в разгара на подновената си връзка с Мария Игнатова.

Снимка: Фейсбук

За радост на Митко в момента нямало нужда да си боядисва косата като екранната си половинка Зуека. Според специалистите чрез новите методи за присаждане на косми те растат поне няколко години в същия цвят, в който са присадени без значение, че човекът остарява.

Митко се уплашил, че още преди пет години когато с Васил Василев – Зуека ги остригаха в шоуто „Като две капки вода” и тогава се видяло, че има наченки на оплешивяване. И след края на предаването бургазлията си имплантирал растителност по главата. Като избрал чуждестранна клиника за процедурата. Която се славела като водеща и с най-добри резултати в присаждането.

Всичко било пазено в тайна и актьорът често ходел в чужбина на прегледи защото там нямало кой да го разпознае.

И най-близките му авери не заподозрели, че има фалшив перчем. Тъй като Рачков бил взел мерки навреме още преди да се появят първите признаци на плешивост.

След пет години продуцентът Евтим Милошев, който се води баджанак на Митко също си присади коса и впечатли с визията си. В актьорските среди се шегуват, че бившата на Рачков и сегашна на Милошев се е уредила с двама мъже, които са си имплантирали буйна грива, предават от електронното новинарско издание bgdnes.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.