Венета Райкова пръска луди пари (Вижте последната й мания)

Гласувайте за статията

Венета Райкова пръска луди пари за кабала пръстени

Венета Райкова има ново увлечение. И не, не става въпрос за мъж. Тв водещата лудна по учението Кабала. Това учение следват много холивудски звезди като Мадона, Катрин Зита Джоунс и Уинона Райдър. Венета си е закупила кабала бижу, което носи името „7 благословии“ за скромните 685 лева.  На сина си Патрик тя взела медальон „Ключът на Архангел Михаил“, за който се изръсила 480 лева.

„Лично аз веднага усетих енергията и спокойствието, с които ме зареждат“, хвали се Венета за действието на тайнствените амулети.

Всяка седмица Венета също така задължително посещавала столичния храм „Св. Неделя“, където сутрин в десет часа свещениците, които служат там, й четели Киприянова молитва. За нея тв водещата твърди, че я изчиствала от отрицателните енергии и черните магии, които непрестанно привличала към себе си. За да подсилва действието на молитвата, Венета се сдобила и със специален специалния пръстен „7 благословии“, пише ХотАрена, цитирайки „Ретро“.

Това обаче явно не е достатъчно според тв водещата, за да се предпази от магии и тя се сдоби с още едно кабала бижу на стойност 490 лева. Венета сама се похвали с новата си придобивка в социалната мрежа Инстаграм. Новият пръстен на водещата се казва „Камъкът на музите“.

„Иолитът е полускъпоценен камък, който притежава магически свойства. Помага на притежателя си да контролира емоциите си и извежда и от депресия. Позволява му да намери изход от трудна ситуация, носи душевна хармония и пази от уроки.

Иолитът е считан за камък на музите, влияе върху творческите способности на човека, като насърчава нестандартното мислене. Камъкът влияе положително при мигрена и анемия. Той е камъкът на ясновидците, ако се носи постоянно може да придобиете телепатични способности“, обяснява подробно Венета функциите на новото си бижу.

Венета Райкова пръска луди пари за кабала пръстени сн. Инстаграм

Венета Райкова пръска луди пари за кабала пръстени сн. Инстаграм

„И в комбинация с пръстена ми „7 благословии“ вече се чувствам напълно защитена“, признава още Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар