От какво печелят Кейт и Уилям и Хари и Меган? (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Кейт и Улям и Меган и Хари са на работа в кралския дворец, а тяхна задача е да промотират кралството

Херцозите Кейт и Уилям както и по-малкия му брат със съпругата си Меган макар да са смятани за паразити им се налага да работят. Те са назначени към кралския дворец. И това е не лека задача.

Снимка: makfax.com

От страна на кралица Елизабет те получават много задачи. Които основно са свързани с благотворителност. Те са длъжни да присъстват на хуманитарни събития, да ръководят фондации и не на последно място да обикалят из цялото кралство като работят за добрата комуникация на монархията с простосмъртните.

По време на техните пътувания разходите им се поемат от обикновените данъкоплатци. Но само част от тях. Останалите се покриват от собственото им наследство тъй като принцовете са наследили покойната си майка Даяна.

Актрисата Меган Маркъл, която стана част от кралското семейство през май тази година все още има собствени приходи. Тя се отказа от актьорската кариера, но когато се въртят нейни филми херцогинята прибира парите. Освен това тя продаде къщата си в Канада и прибра в сметката си 1,6 милиона долара.

Британските принцове и принцеси носят и приходи на своята страна. Някои проучвания показват, че краслкото семейство е запазената марка на Великобритания и има огромно влияние върху туризма на Острова. Само от сватбата на Меган и Хари Обединеното кралство е прибрало 500 милиона долара доход.

Британското кралство е едно от най-богатите в света. Внучките на кралицата ходят на работа. Принцеса Беатрис работи в софтуерна фирма. А принцеса Евгения е директор на художествена галерия. Те не са преки наследници на короната и затова работят, предават от makfax.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар