Любо Нейков и Евтим Милошев се мляскат насред София (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Любо Нейков и Евтим Милошев се награбиха на пъпа на София, разменят си сочни целувки

Любо Нейков и Евтим Миллошев бяха спипани от папараци да се мляскат насред София. Ортаците не могат да се разделят след бизнес среща и си размениха прегръдки и целувки.

Снимка: ПИК

На двамата никак не им е лесно в последно време. Спряха им предаването „Комиците” по бТВ. Но успешните продуценти изобщо няма да останат без ангажименти. Защото замислят съвсем нов формат за шоу. Което ще е в театрален вариант.

Именно новото шоу било причина да се срещнат с техни бъдещи партньори. Актьорското дуо се появи на столичния булевард „Мария Луиза”. Любо Нейков както винаги не бе с официално облекло. По разбираеми причини бе пренебрегнал костюма. Заради мощните си габарити. Че срещата е била работна ги издаде факта, че Милошев бе с работния си таблет в ръка. С който не се разделя когато има делово рандеву.

Партньорите се сбогуваха с непозната двойка. След, което проявиха нетипична за тях близост. Вземаха си довиждане със сочни целувки по бузите и прегръдки. От всичко по три за щастие.

Нейков се скри в луксозния си джип Мецедес. А Милошев се отправи към паркирания си наблизко автомобил. На случайните минувачи направи впечатление визията на продуцента. Който изглеждаше отслабнал и подмладен. Явно, че е прекарал доста безсънни нощи около снимките на „Откраднат живот”. Но и не на последно място за младежкия му вид помага и присадената му коса. С която се сдоби през тази пролет след като се подложи на разкрасителна процедура. Отдавана е известно, че продуцента е много суетен човек и плешивостта му вгорчаваше иначе успешния живот, предават от pik.bg.

Вижте още снимки в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар