Росен Петров разкри дали е оперирал носа си за 30 000 евро? (Вижте признанията му)

Гласувайте за статията

Росен Петров проговори за операцията на носа си

Росен Петров призна дали е оперирал носа си. Мълвата гласи, че бившият депутат се е подложил на поредната операция за подобряване на външния вид на носа си. Според клюката водещият на новото предаване на „България он еър“, „Операция: История“, е платил колосалните 30 000 евро на световноизвестен специалист, за да реконструира носа му.

Росен Петров се подложил на операция при д-р Алфан в неговата клиника в Париж, която е сред водещите в реконструктивната хирургия. Интервенциите в болницата не са по джоба на простосмъртните. За присаждането на нов хрущял Петров се изръсил с около 30 000 евро.

Водещият опроверга информацията, че се е подлагал на операция. „Е, колко пъти ме „оперираха“ вече? Не, не съм се оперирал!“, категоричен е Росен Петров, пише pik.bg. „Промяната на визията ми се дължи на това, че отслабнах драстично. Пак съм си толкова грозен, но поне се очовечих“, реагира на новината с типичното си чувство за хумор бившият депутат.

Независимо от професионалните си ангажименти, той спортува всеки ден, като редува фитнеса със занимания по бокс. Благодарение на постоянството, усърдните тренировки и най-вече на волята му, Петров е отслабнал със завидните 30 кг.

„Постигнах този резултат за около 5 години. През 2013-та бях много напълнял, затова се взех в ръце. Статията за тази операция излиза вече два пъти. Но, пак ви казвам, не съм се оперирал в клиниката в Париж с Мадона, това ми звучи малко невероятно за човек от България“, уточнява още веднъж водещият за разпространилия се слух през последните дни.

Росен Петров отрече да е оперирал носа си сн. ХотАрена

Росен Петров отрече да е оперирал носа си в Париж сн. ХотАрена

Припомняме, че носът на Росен Петров е с тежка травма вследствие на удар. Бившият депутат наистина се е оперирал, но истината е, че не в Париж. Интервенцията се е състояла навремето, почти веднага след контузията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар