Какво върна Васил Василев-Зуека в „Господари на ефира“? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Нисък рейтинг върна Зуека в „Господари на ефира“

Срив в рейтинга на „Господари на ефира“ е върнал Васил Василев-Зуека като водещ в предаването заедно с Димитър Рачков. След скандала с фалшивия побой над репортера Митко Върбанов шоуто останало с толкова малко зрители, че се наложило да викат актьора по спешност, за да смени Мария Игнатова.

В последните дни „Господарите“ събирали пред телевизорите по-малко от 300 000 души. Това било пълна катастрофа за предаването на фона на триумфалните 900 000, които гледат „Шоуто на Слави“, което се излъчва по Би Ти Ви по същото време. Трифонов се радвал на близо половината от всички българи пред телевизорите. „Господарите“ стигали едва 17 на сто, пише ХотАрена, цитирайки „Уикенд“.

Доверието в предаването рязко спаднало след шашмите на репортера Митко Върбанов, който инсценира, че е станал жертва на побой в склад за храни с изтекъл срок на годност. Това се оказало пагубно не само за авторитета на шоуто, но и за неговия рейтинг. Екипът се опитал да възвърне позициите си, като връчи златни скунксове на Върбанов и Джуди Халваджиян. Това обаче не помогнало.

Последната отчаяна мярка била да върнат Зуека на екран. Поканата била добре дошла за него. Тъй като от тази есен дъщеря на водещия Девина учи в Лондон и разходите му се увеличили, той приел допълнителната работа.

Джуди Халваджиян не виждал друг начин за привличане на зрители, освен събирането на Зуека и Рачков на екран. Те били най-рейтинговата двойка водещи и винаги се използвали в кризисни и критични ситуации. Двамата комици били най-силното оръжие, което от предаването успели да извадят срещу Слави Трифонов. „Ако и това не подейства, нищо повече не може да се направи“, казват от шоуто.

След скандала с Митко Върбанов самият Трифонов е обявил неофициална война на „Господарите“. Слави вкара в предаването си скеч с Магърдич Халваджиян. Водещият не пропуска удобен случай да се подиграе с него и хората му, както и с Зуека, който преди години му беше колега в „Ку-Ку“ и „Каналето“.

Нисък рейтинг върна Зуека в "Господари на ефира" сн. Фейсбук

Нисък рейтинг върна Зуека в „Господари на ефира“ сн. Фейсбук

В медийните среди все по-упорито се твърди, че следващ сезон на „Господари на ефира“ може и да няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар