Мира Добрева разкри нови подробности за изневерите на Жоро Торнев (Вижте тук)

Мира Добрева разкри нови подробности за изневерите на Жоро Торнев (Вижте тук)
3 (60%) 1 vote

Мира Добрева разкри колко пъти й е изневерявал Жоро Торнев

Мира Добрева разкри колко пъти й е изневерявал Жоро Торнев. В предаването „Вип Брадър“ водещата сподели за многобройните изневери на своя съпруг. Торнев обаче бе категоричен, че думите на съпругата му не се отнасят за него.

„Когато съпругата ми Мира Добрева излезе от Къщата, питайте я лично кого точно е имала предвид, казвайки във „ВИП Брадър“, че й е изневерил“, това посъветва Жоро Торнев в миналия брой на „Уикенд“, пише ХотАрена.

Мира Добрева обаче потвърди, че думите й в шоуто се отнасят именно за съпруга й. „А, нека Жоро да не се прави на три и половина! Точно него имах предвид. Да не ми се прави, ако обича. Мисля, че не ми е изневерявал само веднъж,но и нямам много доказателства, че е било повече пъти. Не е никак лесно да се мине през това. Но аз го преодолях, без да съсипя семейството си, което показва силата на характера ми.

Една изневяра е достатъчен повод да съкрушиш нечий живот, а и своя. Заради нея можеш да съсипеш всичко, градено преди това.

Първият път, за който се съмнявам и съвсем нямам доказателства, беше малко преди да се оженим. Тоест, простих веднъж. Вторият път беше преди четири години. Тоест, нося си болката, но и готовността за прошка.

Продължавам да вярвам, че който е безгрешен, трябва да хвърли първи камък. Не се мисля за безгрешна, за света вода ненапита. Смятам, че никога не съм застрахована, че и аз няма да направя такова нещо. Разбира се, искам да устоя и на тези години ще мога. С голяма гордост и достойнство минавам през брака и живота си, справям се добре. Склонна съм да забравя и простя изневяра, защото живеем в 21-ви век и прелюбодейството не е най-голямото зло, което можеш да причиниш“, споделя Мира.

Мира Добрева разкри подробности около изневерите на Жоро Торнев сн. ХотАрена

Мира Добрева разкри подробности около изневерите на Жоро Торнев сн. ХотАрена

Водещата не крие, че й е минавала мисълта за развод, но тя държи на семейството си. „Аз направих първата крачка. Исках да продължим заедно. Пазя семейството си много здраво“, казва Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар