Брендо договарял предаването си у нас

Брендо договарял предаването си у нас
5 (100%) 1 vote
Брендо искал да се предаде, ако му гарантират, че ще лежи в български затвор

Кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо, който е издирван от Интерпол заради 3 влезли в сила присъди за трафик на дрога и пране на пари, води тайни преговори с представители на Специализираната прокуратура да се предаде на родните власти. Този упорит слух се носи из родния ъндърграунд. Според сведенията Брендо е готов да се прибере в България и да влезе в затвора, но само при условие, че излежи у нас присъдите си, издадени в Италия и Румъния.

Мафиотът от Тополовград изчезна безследно тази пролет, след като окончателно бе осъден на 7 години затвор за пране на 21 милиона лева. Преди Банев да се сдобие с първата си осъдителна присъда в България, той получи присъда от 20 години затвор в Италия за трафик на тонове кокаин от Южна Америка, а съд в Румъния го призна за виновен за внос на 400 кила кокаин и постанви лишаване от свобода за 10 години.

Ако бъде заловен, Брендо първо трябва да излежи присъдата си в България, тъй като това дело е първото, заведено срещу него, а впоследствие ще бъде екстрадиран в Италия. Международното европейско право обаче дава възможност при определени условия присъди, постановени в различни държави да се акумулират и осъден да излежи всичките присъди в една от държавите, признали го за виновен.

Брендо преговаря тайно с прокуратурата

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар