Деми Ловато излезе от клиниката с нова любов (Вижте я три месеца след опита за самоубийство)

Гласувайте за статията

Деми Ловато излезе от клиниката с нова любов и трезва

Деми Ловато излезе от клиниката след три месеца рехабилитация. Певицата отпразнува 90 дни откакто не взима наркотици и алкохол. Тя бе забелязана на вечеря с дизайнера Хенри Леви, съобщава TMZ.

Самият той също се е борил с демоните на дрогата и най-добре от всички знае, как да помогне на певицата. Деми от своя страна била невероятно щастлива и сияе от щастие в присъствието му.

„Двамата се държаха за ръце и изглеждаха много влюбени. Нищо чудно да се съберат“, коментират очевидци пред изданието. Засега няма потвърждение на тази теория, но се смята, че е много възможно наистина между двамата да се изгради стабилна връзка.

Деми Ловато буквално живее втори живот, след като преживя няколко драматични събития през юли тази година. Тогава певицата бе открита в дома си в безпомощно състояние след прием на свръхдоза. Само благодарение на спешната намеса на охранителя й успяха да я спасят. След повече от месец престой в болница, певицата замина за рехабилитация и излезе чиста от там.

Към днешна дата тя е чиста и празнува 3 месеца без алкохол и дрога. Новината бе съобщена и от майка й, която се гордее безкрайно много с порасналата си дъщеря. По-малката сестра на Деми също я подкрепя безусловно. Мадисън де ла Гарса, която помним като дъщеря на Габриела Солис в „Отчаяни съпруги“, не пропуска възможност да изрази подкрепа към голямата си сестра, която обожава.

Деми Ловато се възстановява след  опита за самоубийство сн. Инстаграм

Деми Ловато се възстановява след опита за самоубийство сн. Инстаграм

Семейството благодари на феновете за молитвите. „Само благодарение на милионите молитви, които бяха изпратени този ден, днес тя е с нас“, заяви майка й Диана де ла Гарса. Тя също така не пропусна сподели надеждите си, че дъщеря й ще се възстанови напълно. Засега Деми се въздържа от връщане на сцената. Собственото й семейство я държи далеч от работата именно заради стреса и напрежението.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар