Бременната съпруга на Део с тежък здравословен проблем (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Съпругата на Део с тежък здравословен проблем

Съпругата на Део Мариана Станчева разкри, че има тежък здравословен проблем. Мариана и Деян очакват второто си дете. В специално интервю бъдещата майка разкрива готова ли е за появата на бебето, както и кой е по-строг родител – Део или тя.

Съпругата на Део признава, че е много щастлива, а на това я е научила нейната майка. „Майка винаги ми е казвала, че човек трябва да успява да открива щастието в малките неща. Откакто тя си отиде, оценявам всяко едно нещо, което получавам. И разбирам, че нямам причина да не бъда щастлива. Имам покрив, имам семейство, всички са здрави, имаме храна на масата. Това е най-важното. Не е важно колко пари имаш в портмонето и каква кола караш.

Разбира се, не може без пари. Но може и с малко, може и с много. Щастлива съм. Че Боби е здрав, че това малко същество се движи вътре в мен, дава ми знак, че е добре щастлива съм, че Деян има стабилна работа и всичко, което сме си пожелали, се случва“, споделя бъдещата майка.

Здравословен проблем

Съпругата на Део споделя, че се чувства готова донякъде да стане майка за втори път. „Дали съм готова… Психически – донякъде. Още, когато родих Боби, знаех, че искам да имам и второ дете. Малко трудно се получи, защото се оказа, че имам проблем със съсирването на кръвта“, споделя Мариана, пише malchovci.com.

„При първата бременност не знаех за този наследствен фактор, но пък всичко мина много лесно. Боби е бил буквално дар от Бога, защото при този проблем може да се стигне и до фатален край на бебето. Сега се пазя повече. Очаквам го с нетърпение. Само ако може да не бърза… Да изчака още два месеца“, споделя още бъдещата майка.

Съпругата на Део обяснява на първото им дете, че ще има братче, но се притеснява, че при появата на бебето, Борислав ще ревнува. „Той ще бъде почти на три, когато бебето се роди. Но все още е бебе в някои отношения. Гушкаме се, храним се, иска да се поглези… И мисля, че ще е малко трудно“, казва още Станчева.

Съпругата на Део с тежък здравословен проблем сн. Инстаграм

Съпругата на Део с тежък здравословен проблем сн. Инстаграм

Мариана признава, че тя е по-строгият родител от двамата с Део. Сега, когато е бременна, съпругата на Део разчита изключително много на него. „В момента почти цялата грижа за детето се пада на него. Много добър баща е“, хвали го Мариана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар