Зрителите размазаха Златка Райкова: Виж как я оплюха след драмите с Благой в Къщата! (още подробности)

Зрителите размазаха Златка Райкова: Виж как я оплюха след драмите с Благой в Къщата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова определено не е една от любимките на публиката!

Плеймейтката Златка Райкова е на път да си вкара страшен автогол с влизането в Биг Брадър Мост Уондет. Болезненета й ревност към Благой Георгиев и драмата, която разигра още първата нощ в Къщата, взривиха мрежата.

Златка Райкова

Зрителите оплюха Златка Райкова

Ето как я подредиха зрителите на формата в официалната страница на Биг Брадър. И дано Злати не ги чете, защото със сигурност няма да й стане по-леко:

„Поведението и говори, че е супер неуверена и слаба психически. Още първата вечер пререкания, физиономии и то за нищо конкретно“.

„Не вярвах, че ще го кажа някога, но съжалих Благой…… Тази от нищо направи грандиозен проблем…“.

„Ревнува, което е безсмислено. Можело друго на направи,да каже.. Абе Златка ти чувала ли си за лично пространство, за доверие, дай му да диша на този мъж ! Сигурно затова са все заедно, за да не кръшне никой от тях. Няма да са дълго време заедно,сега едно бебе и ще и бие шута!“.

„Не разбрах нищо от разговора им в спалнята след мисията. Златка говореше недосмислици, несвързано. Като 17 годишна тийн. Не виждам Благой да й е дал най-малък повод за ревност. Ако не и изнася да участват в мисии, да са си стояли вкъщи. Нали уж е бременна, това напрежение там не е подходящо за нея“.

„Тя ревнува не заради мисията с топчето а заради това че между Благо и Емануела е имало закачка в миналото“.

„Как ми се иска Емануела да запали „моторетката“ и да и покаже на тази кон боб яде ли…“.

„Искам да видя как Златка излиза, а Зъбчо остава вътре с Емануела, е тогава вече ще откачи, как ще го остави вътре, не знам“.

„Жалко… Златка ми беше доста симпатична във всички предавания които участваше, дори бях за нея в миналия Биг Брадър. С тази измислена ревност, лигавене и сърдене няма да стигне до никъде. Определено си вкарва автогол и май ще изхвърчи на първите елиминации“.

„Както казах, Златка ще получава паник атаки и на лягане и на ставане от Емануела…“.

„Тъжно е, че след всичкия този ремонт от редове прикачени коси, носове, устни, зъби и гърди, Златка все още е жена без самочувствие, несигурна в себе си и очевидно търсеща драми там, където ги няма!“, това са само малка част от коментарите за Златка Райкова в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар