Горещо: Мария Илиева се разгони посред зима!

Горещо: Мария Илиева се разгони посред зима!
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева показа обилно плът в гореща фотосесия!

Мария Илиева отново шашна феновете си. Поп дивата се разголи тогава, когато хората се чудят с какви якета и шалове да се навлекат. Изкусителката е под влияние на хормоните и не спира да се показва още по-дръзка и предизвикателна.

Мария Илиева

Мария Илиева отново щедро показа гореща плът

В мрежата обикаля мнението на форумци, че певицата яко се е разгонила. Припомняме, че в началото на годината певицата роди сина си Александър от доста по-млад момък от нея. Въпреки че връзката между тях лъкатушеше, все пак двамата се разделиха.

27-годишният Георги живее с родителите си в Белгия, където те развиват бизнес. Само че младият мъж не спря да купонясва и да залита по млади момичета и накрая двамата се разделиха окончателно.

„Да, Георги е по-млад от мен и не намирам нищо сензационно в този факт. За мен годините са цифри, които нямат непременно връзка с поведение, душевност, визия. Не робувам на обществени клишета и очаквания, защото имам по-важни занимания“, каза тогава Мария Илиева.

Но с днешна дата Мария Илиева окончателно се е разделила с бащата на наследника си. Вероятно затова Мария Илиева отново се показва доста разкрепостена и освободена. Брюнетката разголи бедро и побърка последователите си в мрежата. Но нещата не спряха дотук.

Изпълнителката спретна и доста сладострастна фотосесия. Въпреки че все още не е в перфектна форма след раждането на бебето си, Мария Илиева пръска сексапил пред камерите. А мъжете има за какво да си фантазират.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар