Миглена Ангелова направи на пух и прах участниците в Биг Брадър: Прати ги директно в лудницата! (виж тук)

Миглена Ангелова направи на пух и прах участниците в Биг Брадър: Прати ги директно в лудницата! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова гледа и не вярва на очите си какво се случва в Къщата!

Водещата на бившото „Искрено и лично“ Миглена Ангелова направи на две стотинки болшинството от съквартирантите в новия сезон на Биг Брадър Мост Уонтед. Устатата Меги пренасочи мнозина от тях директно за лудницата.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова разписа пътния лист на съквартирантите към лудницата

„SOS, трябва да си внесем психолози да ни лекуват ВИПовете. (Нашите с дузина изключения са ниво Кобилкина). Ша са гърмим. И от егоизма, и от героизма, и от пиянството… И да не смеете да ми размахвате пръстове на стеничката ми“, не скри потреса си в мрежата Миглена Ангелова.

Явно тя следи с любопитство епизодите на формата и вече си има фаворити, както и такива, които открито недолюбва. Един от тях се оказа футболният мачо Благой Георгиев.

„Искрено съчувствам на Златка. Благо е като голям Кен. Рисуван, рисуван. Представяте ли си как се усмихва нощем в тъмното? Бъррр!“, изкоментира го снощи водещата.

А на въпроса на феновете й дали ще подкрепя своята стара дружка Емануела и дали ще гласува за нея на финала, Ангелова отвърна следното:

„Кое да подкрепям? Подкрепят се или се отхвърлят действия. Тя още нищо не е направила. Ако ме питате общо, то бих казала, че приятелската линия при мен е слаб фактор.

Не подкрепям приятел само заради това, че е приятел, както и не отричам враг само поради тази причина. Становището по един или друг въпрос изключително зависи от много фактори и затова не е даденост“, категорична е Миглена Ангелова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар