Румен Бояджиев – син: И най-красивата жена ако се омъжи за богаташ, повяхва! (взриви мрежата)

Румен Бояджиев – син: И най-красивата жена ако се омъжи за богаташ, повяхва! (взриви мрежата)
5 (100%) 1 vote

Румен Бояджиев – син взриви мрежата с поста си за богаташите!

Синът на емблематичния вокал на ФСБ Румен Бояджиев – Румен Бояджиев – син взриви мрежата. Незнайно защо и коя е причината за тези му разсъждения, той публикува меко казано странен пост в профила си. А именно – вредата върху жените от връзките с богаташи:

Румен Бояджиев - син

Румен Бояджиев – син хвърли в джаза мнооого плеймейтки

„Дори и най-красивата жена омъжи ли се за богаташ повяхва. Виждам го с очите си… Лесният живот отглежда добре обвивката и същевременно убива духа.

Красотата и парите са ужасно безсмислено и смешно нещо, когато се превърнат в цел и смисъл на живота. Преливане от пусто в празно. Чертите на лицето може пак да са хубави, гърдите и бедрата стегнати, но погледът е угаснал и душата си е отишла.

Виждал съм жени, стремящи се с цената на всичко да се наместят някъде при богат мъж. Лъжейки себе си, че много го харесват и след това просто изчезват в нищото на равното, еснафско благоденствие. Не пожелавам на никого това…“, подпали мрежата с поста си Румен Бояджиев.

Мнозина се съгласиха с него, но и мнозина се изсмяха на теориите му. Един от тях е братът на големия Веско Ешкенази – изявеният диригент и цигулар Мартин Пантелеев. Той е на коренно противоположно мнение:

„Извини, но това са глупости пълни! Ако няма любов е все тая, нищо не помага. Парите обаче, повярвай ми, не са негативна емоция и едва ли заради това някоя повяхва… Няма нищо лошо в богат мъж!

Всичко, което е самоцел повяхва. В случая, не наличието на пари е проблемът обаче, а липсата на любов. Коренно различно“, контрира го Мартин Пантелеев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар