Мира Добрева разкри каква всъщност е Ваня Костова (+ Разделят ли се с Жоро Торнев?)

Гласувайте за статията

Мира Добрева разкри каква е Ваня Костова

Мира Добрева разкри каква всъщност е Ваня Костова и мисли ли да я съди за думите й към нея. В сезона на  „ВИП Брадър“, който приключи преди няколко дни, Мира успя да покаже една друга част, която Костова крие, че представлява. Тв водещата много се радва, че този спор е възникнал, макар че е преобърнал играта и я изкара по-рано навън.

„Всъщност исках да извадя онази страна на Ваня, защото я познавам. Интервюирах я преди осем години, бях в Бургас и прекарахме цял ден заедно. Тогава добих представа, че има нещо смущаващо в характера и поведението й спрямо сина й. Тя ме възприе като малка жертва, като пиленце, което да закриля. Приех го като нещо мило, но усещах, че нещо не е както трябва. Така че имах едно наум. Вътре осъзнах, че не бива да й позволявам да се отнася с мен като с жертва, защото не съм. И тогава стана проблемът“, споделя Мира, пише ХотАрена, цитирайки „Галерия“.

Тъй като обвини Костова във вещерство, а на свои ред певицата нарече Мира окултница и сатаниска, водещата реши да я заплаши със съд. „В този момент тя тотално се промени, започна да ми целува ръцете. Разбира се, че няма да я съдя. Законово мога да го направя, но не искам. Ваня е ангелогласна, нов душата й има противоречия, с които трябва да се справи“, казва Добрева.

Мира за Жоро Торнев

Водещата говори и за брака си с Жоро Торнев. Тя се опитва да оправдае неговите изневери, но не е сигурна дали ще останат заедно. „На Жоро не му е лесно с жена като мен. Нося много напрежение. Постоянно има интервюта, уморена съм, не ми се излиза. Не мога да кажа, че съм го забравил завинаги. Тежи ми, боли ме, предадена съм, но не си струва жертвата да зарежа всичко“, казва тв водещата.

Мира Добрева разкри каква е Ваня Костова сн. Фейсбук

Мира Добрева разкри каква е Ваня Костова сн. Фейсбук

„Много ценя Жоро като мъж, изключителен е! Дали ще останем заедно, все още не знам. Умишлено в предаването заговорих за изневерите. Толкова хора го правят, а се крият. Това, че не съм изневерила физически, значи ли, че не съм изневерила в душата си? Мислила съм си за друг мъж, а може да дойде време и аз да го направя“, завява Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар