Тризначката Любов стана майка на момиченце (Всичко за щастливото събитие) Преглеждания: 3472

0
Оценете този post

Тризначаката Любов е горда майка на момиченце, бебето проплака вчера в Лондон

Тризначката Любов роди момиченце. А сестрите й Надежда и Вяра са щастливи лели на малката принцеса.

Бебето е проплакало вчера сутринта в лондонска клиника. Кръстили са го с красивото име Виктория. Любов предизвика голямата изненада сред приятелите си тъй като до скоро се смяташе, че носи в корема си момче.

Младата майка побърза да се похвали в социалната мрежа с  щастливото събитие. Тя пусна снимка на току що роденото пеленаче и показа ръчичката му. Похвалиха се с пост и гордите лели.

Тризначката Любов се похвали с малката си принцеса
Снимка: Фейсбук
Снимка: Фейсбук

Близки до известното благоевградско трио не спряха да ги поздравяват и ги засипаха с куп хубави пожелания за първородното чедо на Любов – много здраве и щастливо детство са само част от тях.

Близначките на младата родителка не могат да скрият вълнението си, че имат племенничка. Вяра и Надежда са на седмото небе и затрупаха Виктория с много подаръци и не по-малко целувки. Те ще помагат в отглеждането на бебето и ще се грижат за него, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Майка им, която живее в Благоевград е много щастлива, че най-сетне е станала баба. И с най-голямо нетърпение очаква да й заведат внучката да я види. Тризначката и таткото смятат да доведат Виктория в България, а поле да отскочат и до Турция за да я запознаят и с другите си роднини.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.