Вдовицата на Косьо Самоковеца трупа печалби от фирма без дейност (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Ангелинка на Косьо Самоковеца отчита печалба от 2,6 млн. лева, вдовицата докарва доходи от недействаща фирма

Вдовицата на Косьо Самоковеца е обявила печалба от 2,6 млн. лева за 2017 г на една от фирмите си. Дружеството би трябвало да се занимава с търговска дейност, но от отчета му се вижда, че няма почти никаква дейност.

Колаж: ХотАрена

Не е ясно от къде са парите, но печалбата се води на фирма „Борогруп Травел Лондон”. Ангелинка я наследи заедно с други фирми след показното убийство на мафиота в Амстердам.

Когато беше жив съпругът й имаше славата на най-големия български мафиот. Говореше се, че печели милиони от контрабандни канали, които контролира. Част от тлъстите му печалби влизали в джобовете на политици и ченгета от висш ранг. Другата част отивала по неговите сметки.

Не малко пари Самоковеца вложи в имоти у нас и в чужбина. Така за нула време въпросното негово дружество се сдобива с луксозен хотел в Боровец, няколко внушителни къщи в зимния курорт както и цели сгради и апартаменти в столицата.

След разстрела му вдовицата му наследи не само парите и имотите, но и проблемите му с данъчните. Тя бе обвинена за пране на пари заради внос на стоки от Турция.

Последва серия от дела, но Ангелинка се размина без присъда и я оневиниха. Заради претърпените страдания по време на делата тя осъди  държавата да й заплати 20 бона. След като я оправдаха вдовицата започна да пълни сметките си с крупни суми пари.

Само от собствеността си в София тя си докарва десетки милиони. Които после може да харчи в Лондон. Където е собственичка на луксозен мезонет, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар