Ники Кънчев и Азис натириха Алекс Сърчаджиева от Биг Брадър!

Ники Кънчев и Азис натириха Алекс Сърчаджиева от Биг Брадър!
5 (100%) 1 vote

Ники Кънчев и Азис изгониха Алекс Сърчаджиева!

Този път откриването на Биг Брадър мина без присъствието на водещата Алекс Сърчеджиева. Стартът на „Big Brother: Most Wanted” снощи беше в ръцете на Ники Кънчев и на поп фолк певеца Азис.

Азис

Ники Кънчев и Азис се правят на мъжкари без Алекс

Припомняме, че ексцентричният изпълнител тази година бе ко-водещ на Алекс Сърчаджиева във Вип Брадър 2018 и очевидно се справя повече от добре с работата си.

Преди дни, още пред Гала в „На кафе” Ники Кънчев се похвали, че двамата с Васил ще водят новия сезон на шоуто. И се радват, че са се отървали от Алекс. Блондинката остана учудена от държанието и смеха на колегата си, но той не обясни повече.

Сега, в социалните мрежи двамата водещи отново се хвалят, че чаровната Александра Сърчаджиева няма да им партнира. Какво и станало и дали само се шегуват обаче, засега не е ясно.

„Отървахме се с колегата Ники Кънчев най-накрая от Александра Сърчаджиева! Ще си водим само двамата”, радва се Азис в мрежата.

Хелоуин мина отдавна, но певецът продължава да се кефи на касапската визия. Той е облечен в камуфлажни панталони, гол до кръста и с работна престилка, цялата изцапана в бутафорна кръв. Дори се снима в този вид с Ники Кънчев. Но фотосите им предизвикаха доста противоречиви коментари.

Някои от потребителите в нета се шегуваха и питаха къде са скрили тялото на Алекс Сърчаджиева. Други подозират, че съпругата на Иван Ласкин ще продължи да води шоуто, само в дейли епизодите. Трети предполагат, че тя е заангажирана с лечението на мъжа си, който бе приет в болницата по спешност.

Но недоумение предизвика поведението на Ники Кънчев. Без да се притесни от страховития вид на екранния си партньор Азис, той най-спокойно позира до него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар