Софи Маринова в ступор: Грози я затвор или 20 бона глоба!

Софи Маринова в ступор: Грози я затвор или 20 бона глоба!
5 (100%) 1 vote

Софи Маринова се ужаси, грози я страшна глоба!

Новата песен на Софи Маринова й донесе само кахъри и беля на главата. Проблемът е, че звездата от Етрополе засне клипа към най-новото си парче „Мили, мили” върху защитен обект. И това са уникалните гъби край град Кърджали.

Софи Маринова

Софи Маринова не е на себе си, милата

Текстът в песента е насочен към гаджето й Гринго, който скоро излезе от затвора. Ромската перла била толкова доволна и щастлива от неговото освобождаване, че решила да му посвети песен. И замислила клипа да се снима тъкмо върху този защитен обект.

Смуглата изпълнителка била крайно доволна от свършената работа и наистина получила доста похвали за свършената работа. Но в един момент получила по телефона и доста неочаквани заплахи.

Журналистите не я оставили на мира и я разчекнали с въпроси защо снима върху забраненото място. На въпросното едва ли не било забранено да стъпва човешки крак, а още повече да се правят снимки, защото скалните образования се рушат.

Промените във времето допълнително ги съсипвали, затова е строго забранено по тях да се катерят хора. Посегателството върху българските уникални образования щели да костват на Софи Маринова затвор до три години или глоба в размер на 20 000 лева.

След като разбрала какво я чака, гласовитката от Етрополе изпаднала в истерия. Тя моментално се обадила на Людмил Иларионов, който снимал клипа. Освен това цялата идея за сценария и местоположението за заснемане на видеото била негова.

Люси обаче не се паникьосал и дори успокоил певицата. Според неговите думи никой нямало да тикне зад решетките Софи или да я глоби с тази драстична сума. Той й заявил, че министерството на културата дори трябва да й благодарят.

Защото, според него, той и тя са направили реклама на мястото с клипа и песента й. Люси добавил, че не знае, че става въпрос за защитен обект. Освен това винаги искал и получавал разрешение да снима.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар