Илиана Раева се обясни в любов на Христо Стоичков! (виж тук)

Илиана Раева се обясни в любов на Христо Стоичков! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Илиана Раева не крие огромната си обич към Камата!

Златното момиче Илиана Раева се обясни в любов на Христо Стоичков. При това пред съпруга си Наско Сираков. Не, в написаното няма причини за сензация и клюкини за предстоящи разводи.

Илиана Раева

Илиана Раева грее на представянето на книгата на Камата

Думите на Раева бяха изречени по повод новата книга на Камата, която вече е на пазара. Илиана и Наско бяха на официалната премиара на книгата, ето какво заяви тя:

„КНИГАТА ОБЕЩАВА ДА Е СЪС ЗАШЕМЕТЯВАЩА ЛЕВАЧКА!

Най-успелият футболист на България, Христо Стоичков днес направи промоция на книгата си, която е негова биография “Христо Стоичков Историята”. Съавтор е Владимир Памуков.

Направи го в неговия неповторим и неподражаем стил – ярко, гръмко, истинско!… Събра целия елит на спорта и футбола, интелектуалци, политици, бизнесмени, артисти, певци … левскари и цесекари!

Ицо е българинът, за който няма затворена врата по света! Той е най-популярният българин не само в България, но и в целия свят! Житейският му и професионален път са уникални! Щастлива съм, че семействата ни се радват на уважение и любов.

Винаги се усмихвам с много топлина и любов, когато си помисля откъде тръгна и докъде стигна… На това му викам НЕВЕРОЯТНО ЛИЧНОСТНО ИЗРАСТВАНЕ, защото съм видяла много за него и знам много за него.

Ицо е един много успял професионалист, щастлив човек и болезнено (за душманите му) прям мъж! Желая здраве на него и на прекрасното му семейство! Обичам много това лудо и истинско момче! Книгата обещава да е със зашеметяваща левачка!“, убедена е Илиана Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар